Om oss

Powerpart Sweden AB är ett nybildat aktiebolag som har sitt ursprung i Johanssons Försäljning, som bildades av Sune Johansson för 15 år sedan. Ett familjeföretag med inriktning på högtryck och tryckluft.

Nu har Johanssons Försäljning genomfört ett generationsskifte som innebär att Tomas Johansson, son i företaget, kommer att driva det vidare i sitt nystartade företag Powerpart Sweden AB. Självklart i samma anda och inriktning som Johanssons Försäljning.

Våra största leverantörer finns i Tyskland, Danmark och Finland, men vi har ett brett samarbete med flera av Sveriges större ledande företag i vår bransch.

I Tyskland är vi den största svenska importören hos R+M de Wit som är specialist på högtryck över hela världen.

I Danmark är vi den största svenska importören hos Reno som är specialister på kompressorer och högtryckstvättar. De är även välkända för sin höga kvalité och livslängd för professionellt bruk.

I Finland är vi importörer hos Koivunen som har det mesta på marknaden, verktyg, verkstadsinredning, bilutrustning, bildelar, lampor med mera.

Vår ambition är att alltid tillgodose våra återförsäljares behov, från ett munstycke till en speciallösning för både högtryck och tryckluft.

Vårt främsta vapen är vår kunskap och högsta kvalité på våra produkter.